Da min farmor skulle flytte fra hendes kæmpe hus i en lille lejlighed, var vi der selvfølgelig for at hjælpe. Det var nu nok mere Peter der hjalp, end mig. Men okay, jeg var altså os rimelig meget gravid på det tidspunkt :P

Min farmor har boet i det hus ligeså længe jeg kan huske, og derfor er der også blevet gemt et par ting eller to.

For første gang var jeg helt oppe på loftet, i det der blev kaldt for “tårnværelset” og se. Hold nu op hvor var det et stort hus hun havde!

Men ude på tårnværelset fandt jeg en gammel radio, som jeg bare måtte have. Jeg spurgte pænt min farmor om jeg måtte få den og det måtte jeg heldigvis gerne :)

Jeg gik straks i gang med at tænke over hvor den skulle stå, og hvad vi kunne bruge den til, for tvivlede på at den stadig virkede.

Hun fortalte at det var en min farfar havde haft med hjem, dengang han sejlede, så det gjorde den endnu mere værdigfuld for mig.

Først snakkede Peter og jeg om at vi kunne sætte en højtaler ind i, men vi var begge to også vilde med ideen om at vi skulle lave den om til en bar, hvor Peters rom skulle stå.

Så nu skulle vi bare finde ud af hvordan vi skulle gøre det bedst, uden at ødelægge for meget ved den. Det var ikke bare sådan lige at få indmaden ud af den, og jeg er glad for at det var Peter der gjorde det, og ikke mig, for så havde vi nok ikke haft den i dag :P

Vi er vilde med resultatet! Og der er bare noget særligt over arvestykker som får nyt liv.

Og det fine sybord? Det er et arvestykke fra min mormor, der har fået en klat maling og nogle nye greb.