DSC_0322 (Medium)

Tobleronemousse

Denne mousse eller ganache kan bruges med alle slags chokolader. Dog skal man være opmærksom på at hvis man bruger hvid chokolade, så skal der bruges mere end ved mørk og lys chokolade

 

Alt hvad der skal bruges er:

 

  • 200 g toblerone ( 400 g hvis det er hvid )
  • 0,5 L piskefløde

 

Tobleronen hakkes i mindre stykker og kommes i en skål

Kom fløden i en gryde og varm det til kogepunktet

Hæld den varme fløde over tobleronen og rør til det bliver en ensartet masse

Kom husholdningsfilm over flødeblandingen. Filmen skal helt ned og røre flødeblandingen så der ikke dannes kondens

Stil massen på køl i minimum 8 timer, men gerne til dagen efter

Moussen piskes op, men pas på ikke at piske den for meget, da den så vil skille

 

 

“Kærlighed er som krig – nem at starte, svær at slutte og aldrig til at glemme.”