Da vi flyttede ind i vores hus for lidt over 3 år siden, skulle det gå lidt stærkt med at male, og derfor blev det den nemme løsning med hvide vægge over det hele.

Inde på Storms værelse er der malet lidt skyer og luftballoner, men ellers er det hvidt i hvidt på vores vægge.

Det skulle der derfor laves om på, især efter jeg købte nogle minkbure på et loppemarked og mente at der skulle ske noget forandring i stuen.

Så vi begyndte at snakke om hvilken farve det skulle være, og vi var hurtig enige om det skulle være i enten grønne eller blålige toner.

Så begyndte vi at snakke om det skulle være cabe eller evt kalkmaling vi ville bruge, for at give det en smule struktur. Så det gik Peter ellers igang med at undersøge forskellen på de to metoder og hvor tingene kunne købes henne.

Vi endte med at gå med kalkmalingen, da den virkede nemmest og ligetil. Da vi skulle ud og købe malingen, var jeg jo ret opsat på at det skulle være en lys blålig farve vi skulle have, men den kalkmaling vi skulle have, kunne man ikke få så mange farver i, så det endte med en blå/grå farve. Og så var den også noget mørkere end vi først havde snakket om. Men når man ser det færdige resultat er jeg glad for at det blev den mørke farve.

Jeg ville jo bare være gået igang med at male med det samme, men jeg har en perfektionistisk mand, så væggen skulle selvfølgelig liiiige spartles først.

Men jeg må sige, at jeg er fan af kalkmaling. Man skal ikke tænke over om der er for meget maling nogle steder, og man skal bare male tilfældigt på væggen for at få den flotte effekt.

Men da vi nu alligevel var igang, endte det faktisk også med at vi malede en væg ude i vores køkken, for at bryde alt det hvide.

Jeg er virkelig blevet glad for resultatet med farven, minkburene, rionettet og de små personlige ting. Nu mangler vi bare en anden lampe og så er det hele færdigt.

“Før” billederne er fra før vi fik børn, og inden vi fik en lampe op. Dengang skulle det hele se lidt mere fint ud, i forhold til nu, hvor det helst bare skal se nogenlunde opryddet ud :P