Mine svigerforældre har været ret gode til at komme og besøge os, og så har der som regel altid lige været en ting eller to min svigerfar kunne hjælpe med :P Og det er aldrig små hygge projekter der bare lige tager en dag at lave, nej det er sådan noget som at skifte taget selv, lave en ny stor terrasse, ordne hele haven, og som nu, hvor vi er igang med at lave vores pool om til et værksted.

Jeps, vi har en indendørs pool. Og nej, der er ikke vand i og det har der ikke været siden engang midt ´70. Mange kan ikke forstå at vi ikke vil have vand i den igen. Men nej. Den er utæt, den tidligere ejer var igang med at hugge den op, og vi ved at vi ikke ville få den brugt nok i forhold til hvad det ville koste. Nej vi vil meget hellere have et værksted hvor vi kan stå og lave en masse ting, os selvom det regner eller er mørkt :)

Men når vi er så heldige at folk kommer og hjælper os, så sørger vi selvfølgelig også for mad til dem i løbet af dagen.

Kender i de croissants man kan få på dåse? Hvor der skulle være 5 ( eller 6? ) croissants i? Jeg har tit kigget på dem og har aldrig helt forstået hvordan det kunne lade sig gøre. Så det skulle afprøves en dag de var der.

Og hold nu k*** det var jo nemt! Og de smagte faktisk også helt okay. Jeg biksede lige en skinkesalat sammen, bare sådan lidt på gefühl. Men der var

 

Skinke

Mayo

Cremefraiche

Citronskal

Peberfrugt

Purløg og karse

Salt og peber

 

De blev helt hæderlige, hvis jeg selv skal sige det :P Og ja, jeg ved godt at det er et færdig produkt, men nogle gange må det gerne være nemt. Og det betyder jo ikke at det smager dårligt af den grund.